Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

12/2015 Zakończony 26.11.2015; Ogłoszony 17.11.2015 - Dostawa mięsa , wędlin oraz drobiu do Szpitala Rejonowego w Kłobucku

Kłobuck,  dnia 17.11.2015 r.

RAR12_2015_Załączniki_ZO.rar (48,61KB)

DOC12_2015_ZO_zestawienie porównania i oceny ofert.doc (39,50KB)

DOC12_2015_ZO_Zawiadomienie nr II.doc (39,00KB)
 

ZAPYTANIE OFERTOWE

Nr sprawy AG.38/14/15

 

Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku zaprasza do złożenia oferty na:

  1. Przedmiot zamówienia: Dostawa mięsa , wędlin oraz drobiu do Szpitala Rejonowego w Kłobucku ul. 11 Listopada 5 E.

Ilość i rodzaj: zgodnie z załącznikiem nr 2 i nr 3  do Zapytania

Zadanie Nr 1 -  obejmuje dostawę mięsa i wędlin

Zadanie Nr 2 – obejmuje dostawę drobiu

Kody CPV: 15110000-2, 15131130-5, 15412100-0 ; 15112000-6

  1. Termin realizacji zamówienia: 01.01.2016 – 31.12.2016 r.
  2. Miejsce lub sposób uzyskania zapytania ofertowego: osobiście w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C lub na stronie internetowej – www.zozklobuck.com.pl
  3. Miejsce lub sposób uzyskania informacji określającej szczegółowe warunki udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia: wszelkie oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz informacje Zamawiający i Wykonawcy przekazują pisemnie. Pytania muszą być skierowane na:

adres: 42-100 Kłobuck, ul. 11 Listopada 5 C ,

faks: 034 317-23-01  lub adres e-mail:  przetargi @zozklobuck.com.pl

  1. Kryteria wyboru ofert: najniższa cena
  2. Wymagania, jakie powinni spełniać wykonawcy zamówienia w zakresie dokumentów i oświadczeń:
    1. Wypełniony i podpisany formularz cenowy dla zadanie nr 1 i/lub 2 -załącznik nr 2 i/lub nr 3  do Zapytania
    2. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1 do Zapytania

       3) Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia udziału w niniejszym zapytaniu ofertowym , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ( złożony  w formie kserokopii poświadczony „za zgodność z oryginałem” przez osobę upoważnioną)   lub wydruku komputerowego w zależności od składanego zaświadczenia ze strony internetowej Centralnej Ewidencji i  Informacji o Działalności Gospodarczej RP lub Krajowego Rejestru Sądowego .

       4).Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających

      ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych.

       5) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu –   załącznik nr 4

6)  Oświadczenie, że artykuły żywnościowe spełniają wymogi pod względem zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych – załącznik nr 5 do Zapytania

7) Oświadczenie, że przedmiot zamówienia jest wysokiej jakości (sporządzone przez    Wykonawcę)

8) Oświadczenie, że transport artykułów żywnościowych odbywać się będzie samochodami  spełniającymi wymogi sanitarne w tym zakresie ( sporządzone   przez  Wykonawcę)

9) Oświadczenie, że przedmiot zamówienia dostarczany będzie z zakładów posiadających lub wdrażających system HACCP,

10) Oświadczenie, że do każdej dostawy dołączony zostanie Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI),

10) Decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej żywności.

11)  Wzór umowy  stanowi  - załącznik nr 6

  1. Sposób przygotowania oferty: ofertę należy sporządzić w języku polskim, w formie pisemnej, umieścić w zabezpieczonej kopercie i opisanej w następujący sposób: nazwa i adres zamawiającego, nazwa i adres wykonawcy, z adnotacją „Zapytanie ofertowe nr sprawy AG.38/14/15 do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na  dostawę mięsa , wędlin oraz drobiu”.
  2. Miejsce i termin złożenia ofert: ofertę należy złożyć do dnia 25.11.2015 r. , do godziny 9:00 w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C, sekretariat, piętro I.
  3. Miejsce i termin otwarcia ofert: otwarcie ofert nastąpi w dniu 25.11.2015 r., o godzinie 9:30 w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C, sala narad.
  4. Wykonawca może zwrócić się pisemnie do zamawiającego o wyjaśnienie treści zapytania ofertowego , jednak nie później niż na 3 dni  przed upływem terminu składania ofert.
  5.  Zamawiający ma prawo żądać od wykonawcy uzupełnienia dokumentów  potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu.
  6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do przesunięcia terminu składania ofert oraz do unieważnienia postępowania bez podania przyczyny.
  7. Załączniki składające się na integralną część Zapytania:

Załącznik nr 1 – Formularz ofertowy

Załącznik nr 2 – Formularz cenowy dla zadania nr 1

Załącznik nr 3 – Formularz cenowy dla zadania nr 2

Załącznik nr 4  - Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu    

Załącznik n 5 –  Oświadczenie, że artykuły żywnościowe spełniają wymogi pod względem zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych

       Załącznik nr 6-  projekt umowy

 

                                                          

 D Y R E KT O R

ZOZ w Kłobucku

Marian NOWAK

                                                                                                         

          ………………………………

    Kierownik Zamawiającego