Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

11/2015 Zakończony 02.12.2015 - Dostawę artykułów spożywczych oraz piekarniczych do Szpitala Rejonowego w Kłobucku

Kłobuck, dnia  17.11.2015 r.

RAR11_2015_Załączniki_ZO.rar (45,28KB)
DOCzestawienie porównania i oceny ofert.doc (45,50KB)
 

ZAPYTANIE OFERTOWE

Nr sprawy AG.38/13/15

 

Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku zaprasza do złożenia oferty na:

Dostawę  artykułów spożywczych oraz piekarniczych do Szpitala Rejonowego w Kłobucku ul. 11 Listopada 5 E

  1. Przedmiot zamówienia stanowi sukcesywną  , wynikającą z aktualnych potrzeb  

     Zamawiającego dostawę artykułów spożywczych oraz piekarniczych do Szpitala  

     Rejonowego w Kłobucku ul. 11 Listopada 5 E.

 1.1 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy  dostawy artykułów  spożywczych.

Dostarczane artykuły spożywcze muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadać właściwe atesty, certyfikaty.

Artykuły spożywcze zawarte  w załączniku nr 2 do Zapytania  nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże,  z długim okresem przydatności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu.

Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie  wg  bieżących potrzeb Zamawiającego najpóźniej w ciągu 3 dni od daty złożenia  przez upoważnionego pracownika Zamawiającego zamówienia w formie telefonicznej.

Dostawy realizowane będą od poniedziałku do piątku najpóźniej do godz. 13:00.

Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy.

 

 1.2 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy artykułów piekarniczych.

Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie  wg  bieżących potrzeb Zamawiającego w dniu następnym  od daty złożenia  przez upoważnionego pracownika Zamawiającego zamówienia w formie telefonicznej.

Dostawy realizowane będą od poniedziałku do soboty  najpóźniej do godz. 06:15.

Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy

  1. Kody Wspólnego Słownika Zamówień:

 zadanie nr 1 -  różne produkty spożywcze 1580000-6

 zadanie nr 2 - pieczywo 15811000-6

  1. Ilość i rodzaj: zgodnie z załącznikiem nr 1oraz 2  do Zapytania

Zamawiający dopuszcza  możliwość składania ofert częściowych na jedną lub  większą liczbę wymienionych w zapytaniu ofertowym  części zamówienia - zadania od 1 do 2 .

  1. Termin realizacji zamówienia:  01.01.2016 – 31.12.2016r.
  2. Miejsce lub sposób uzyskania zapytania ofertowego: osobiście w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C lub na stronie internetowej – www.zozklobuck.com.pl
  3. Miejsce lub sposób uzyskania informacji określającej szczegółowe warunki udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia: wszelkie oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz informacje Zamawiający i Wykonawcy przekazują pisemnie. Pytania muszą być skierowane na:

adres: 42-100 Kłobuck, ul. 11 Listopada 5 c

faks: 034 317-23-01

lub adres e-mail:

Osobą ze strony zamawiającego upoważnioną do kontaktowania się z wykonawcami jest: spec. ds. zamówień publicznych mgr Katarzyna Bigosińska , tel. 034 317-22-06 wew. 127.

  1. Kryteria wyboru ofert: najniższa cena
  2. Wymagania, jakie powinni spełniać wykonawcy zamówienia w zakresie dokumentów i oświadczeń:
    1. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1 do Zapytania
    2. Wypełnione i podpisane formularze asortymentowo-cenowe dla zadanie nr 1 oraz zadania nr 2 – odpowiednio załącznik nr 2  i załącznik nr 3
    3. Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia udziału w niniejszym zapytaniu ofertowym , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ( złożony  w formie kserokopii poświadczony „za zgodność z oryginałem” przez osobę upoważnioną)   lub wydruku komputerowego w zależności od składanego zaświadczenia ze strony internetowej Centralnej Ewidencji i  Informacji o Działalności Gospodarczej RP lub Krajowego Rejestru Sądowego .

       4).Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób

       składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych

       5). Parafowany projekt umowy- załącznik nr 4

       6).Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu –   załącznik nr 5

7).Oświadczenie, że artykuły żywnościowe spełniają wymogi pod względem zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych – załącznik nr 6 do Zapytania

       8) Oświadczenie, że przedmiot zamówienia jest wysokiej jakości ( sporządzone  

       przez  Wykonawcę)

        9) Oświadczenie, że transport artykułów żywnościowych odbywać się będzie  

       samochodami spełniającymi wymogi sanitarne w tym zakresie( sporządzone przez

       Wykonawcę)".     

  1. Sposób przygotowania oferty: ofertę należy sporządzić w języku polskim, w formie pisemnej, umieścić w zabezpieczonej kopercie i opisanej w następujący sposób: nazwa i adres zamawiającego, nazwa i adres wykonawcy, z adnotacją „Zapytanie ofertowe nr sprawy AG.38/13/15 do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na  dostawę artykułów spożywczych i piekarniczych ”
  2. Miejsce i termin złożenia ofert: ofertę należy złożyć do dnia 26.11.2015 r. , do godziny 9:00 w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C, sekretariat, piętro I.
  3. Miejsce i termin otwarcia ofert: otwarcie ofert nastąpi w dniu 26.11.2015 r. o godzinie 9:30 w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C, sala narad
  4. Wykonawca może zwrócić się pisemnie do zamawiającego o wyjaśnienie treści zapytania ofertowego , jednak nie później niż na 3 dni  przed upływem terminu składania ofert.
  5.  Zamawiający ma prawo żądać od wykonawcy uzupełnienia dokumentów  potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu
  6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do przesunięcia terminu składania ofert oraz do unieważnienia postępowania bez podania przyczyny.
  7. Załączniki składające się na integralną część Zapytania Ofertowego:

Załącznik nr  1 – formularz ofertowy

Załącznik nr  2 – formularz asortymentowo-cenowy dla zadania nr 1

Załącznik nr  3 -  formularz asortymentowo-cenowy dla zadania nr 2

Załącznik nr  4 – projekt umowy

      Załącznik nr   5 – Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

Załącznik nr  6 –  Oświadczenie, że artykuły żywnościowe spełniają wymogi pod względem zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych

                                                                                    

                                                                                                                      D Y R E KT O R

ZOZ w Kłobucku

Marian NOWAK

 

………………………………

Kierownik Zamawiającego