80/12 Zakończony 11.12.2013 - Dostawa mięsa , wędlin oraz drobiu do Szpitala Rejonowego w Kłobucku ul. 11 Listopada 5 E.
nowa podstrona, dodana 2013-12-02
Podmiot udostępniający: | Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku |
Informację wytworzył(a) lub za treść odpowiada: | Katarzyna Bigosińska |
Data wytworzenia: | 2013-12-02 |
Dokumentacja do pobrania:
Kłobuck, 02.12.2013 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
Nr sprawy AG.38/20/13
Zamawiający: Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku zaprasza do złożenia oferty na:
1. Przedmiot zamówienia: Dostawa mięsa , wędlin oraz drobiu do Szpitala Rejonowego w Kłobucku ul. 11 Listopada 5 E.
Ilość i rodzaj: zgodnie z załącznikiem nr 2 i nr 3 do Zapytania
Zadanie Nr 1 - obejmuje dostawę mięsa i wędlin
Zadanie Nr 2 – obejmuje dostawę drobiu
Kody CPV: 15110000-2, 15131130-5, 15412100-0 ; 15112000-6
2. Termin realizacji zamówienia: 01.01.2014 – 31.12.2014 r.
3. Miejsce lub sposób uzyskania zapytania ofertowego: osobiście w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C lub na stronie internetowej – www.zozklobuck.com.pl
4. Miejsce lub sposób uzyskania informacji określającej szczegółowe warunki udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia: wszelkie oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz informacje Zamawiający i Wykonawcy przekazują pisemnie. Pytania muszą być skierowane na:
adres: 42-100 Kłobuck, ul. 11 Listopada 5 C
faks: 034 317-23-01
lub adres e-mail: przetargi @zozklobuck.com.pl
5. Kryteria wyboru ofert: najniższa cena
6. Wymagania, jakie powinni spełniać wykonawcy zamówienia w zakresie dokumentów i oświadczeń:
1) Wypełniony i podpisany formularz cenowy dla zadanie nr 1 i/lub 2 -załącznik nr 2 i/lub nr 3 do Zapytania
2) Wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1 do Zapytania
3)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
4).Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających
ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych.
5)Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu– załącznik nr 4
6) Oświadczenie, że artykuły żywnościowe spełniają wymogi pod względem zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych – załącznik nr 5 do Zapytania
5) Oświadczenie, że przedmiot zamówienia jest wysokiej jakości.
6) Oświadczenie, że transport artykułów żywnościowych odbywać się będzie samochodami spełniającymi wymogi sanitarne w tym zakresie.
7) Oświadczenie, że przedmiot zamówienia dostarczany będzie z zakładów posiadających lub wdrażających system HACCP,
8) Oświadczenie, że do każdej dostawy dołączony zostanie Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI),
9) Decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej żywności.
10) Wzór umowy stanowi - załącznik nr 6
- Sposób przygotowania oferty: ofertę należy sporządzić w języku polskim, w formie pisemnej, umieścić w zabezpieczonej kopercie i opisanej w następujący sposób: nazwa i adres zamawiającego, nazwa i adres wykonawcy, z adnotacją „Zapytanie ofertowe nr sprawy AG.38/20/13 do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na dostawę mięsa , wędlin oraz drobiu”.
8. Miejsce i termin złożenia ofert: ofertę należy złożyć do dnia 09.12.2013 r. , do godziny 9:00 w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C, sekretariat, piętro I.
9. Miejsce i termin otwarcia ofert: otwarcie ofert nastąpi w dniu 09.12.2013 r., o godzinie 9:30 w siedzibie zamawiającego – Zespół Opieki Zdrowotnej w Kłobucku, ul. 11 Listopada 5 C, sala narad.
10. Załączniki składające się na integralną część Zapytania:
Załącznik nr 1 – Formularz ofertowy
Załącznik nr 2 – Formularz cenowy dla zadania nr 1
Załącznik nr 3 – Formularz cenowy dla zadania nr 2
Załącznik nr 4 - Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Załącznik n 5 – Oświadczenie, że artykuły żywnościowe spełniają wymogi pod względem zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych
Załącznik nr 6- projekt umowy
D Y R E K T O R
ZOZ Kłobuck
Marian NOWAK
………………………………
Kierownik Zamawiającego